Stap over op ZakelijkeTelefonie.nl en bespaar tot 40% op uw telefoonnota. Direct online aanmelden.

Firma de Jong over ZakelijkeTelefonie.nl

“De keuze om over te stappen naar ZakelijkeTelefonie.nl was zo gemaakt. De voordelige tarieven leveren mij een forse besparing op. De overstap zelf verliep vlot en gemakkelijk, dankzij de goede dienstverlening van ZakelijkeTelefonie.nl hebben wij zelfs niks van de overstap gemerkt! Het eerste verschil merkten we pas toen we de factuur kregen, deze was namelijk een stuk lager! Ik raad alle medeondernemers aan om ook over te stappen. ”

Johan de Jong – Firma de Jong

Onbeperkt bellen met Zakelijk Onbeperkt

Het is vanaf nu mogelijk om onbeperkt te bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland voor een vast bedrag per maand met het Zakelijk Onbeperkt abonnement van ZakelijkeTelefonie.nl.  KPN heeft per 1 augustus 2013 nieuwe abonnementsvormen geïntroduceerd, waardoor u per saldo meer kunt gaan betalen voor uw telefonie. Recentelijk schreef KPN hierover aan klanten dat op basis van hun huidige belgedrag het totale factuurbedrag minder gunstig uitvalt.

Wilt u als ondernemer ook niet voor ongewenste verrassingen komen te staan? Kies dan voor zekerheid met Zakelijk Onbeperkt en neem vandaag nog contact met ons op via 0800-4222444.Met Zakelijk Onbeperkt betaalt u één vast bedrag per maand dat aansluit bij uw huidige belgedrag. U hoeft geen rekening te houden met piek- en dalmomenten, maar belt gewoon onbeperkt naar vast en mobiel voor een vast bedrag per maand.

ZakelijkeTelefonie.nl daagt zakelijk NL uit!

Wilt u zeker weten dat u een goede keuze maakt door over te gaan op ZakelijkeTelefonie.nl? Fax dan voor een eerlijke vergelijking uw factuur naar 0800 0224402. Wij sturen u de vergelijking toe met de Zakelijke Telefonie tarieven. 

Deze vergelijking kost u eenmalig 25 euro, maar wanneer u kiest voor ZakelijkeTelefonie.nl, wordt dit bedrag uiteraard gecrediteerd. Bent u na de vergelijking goedkoper uit bij uw huidige provider dan bij ZakelijkeTelefonie.nl? Dan krijgt u van ons het verschil verdubbeld terug, wij weten het antwoord al, nu u nog!  Stap over